1 dl kókusztejszín
4 evőkanál víz
2 csapott teáskanál zselatin
Eritrit összekeverve natúr kakóval
Forrósítsd fel a vizet, és keverd bele a zselatint, folyamatosan keverve hűtsd le
Amikor lehűlt, keverd a kókusztejszínbe, és add hozzá az édes kakaóport
Pudingos tálba szórj valamilyen aszalt gyümölcsöt, pl. vörös áfonyát, majd tedd a krémet hűtőbe – dermedésig
http://paleovital.hu/?p=12773
Összekeverni mindent, golyókat formálni, és beleforgatni kókuszreszelékbe.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKb. 20 dkg durvára vágott dióhoz keverjünk 2-3 ek kristálycukrot, majd állandó kevergetés mellett, karamellizáljuk aranybarnára. Ezután öntsük ki egy olajjal vékonyan lekent fém tá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukrot kikavarjuk a tojássárgákkal és az olajjal. Hozzáadjuk az apróra reszelt sárgarépát, a vaníliás cukrot és a sütőporos lisztet. Alaposan összekavarjuk. Kis fahéjjal vagy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztákat szobahőmérsékleten felengedjük, vékonyra nyújtjuk. A bacont és a sonkát apróra vágjuk, kipirítjuk és leszűrjük. A sajtot lereszeljük. A pórét és az újhagymát felaprítju...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű