90 dkg sertés lapocka
2 db répa
1 db zöldség
1 db kisebb zeller
1 db kisebb karalábé
1 fej vörös hagyma
pár szem egész bors
pár db babér levél
A húst össze darabolom a zöldségeket megpucolom és mindent bele rakok egy lábosba, Ezután felöntöm vízzel úgy hogy pont ellepje. Mikor megpuhul minden leszűröm a húst kiszedem a zöldségeket leturmixolom a lével együtt. Ezután egy lis tejfölös habarást készítek ebbe teszem a mustárt és a cukrot és behabarom a szószt. Ezután vissza kerül a hús rottyan egyet és kész. Tetszés szerint készítek köretet hozzá.
A karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben tesszük érlelődni. Másnap a zsebecskékbe vastagabbra szelt sajtot, bacon szalonnát, kolbász karikákat és vöröshagyma...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA húsokat kiklopfoljuk. Majd leitatjuk papírral róla a nedvességet. Ízles szerint borsozzuk. Majd megkenjük a piros arany és az csípőspaprika keverékével. Hagyhatjuk kicsit álln...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kis fej kockázott vöröshagymát olajon puhára dinszteljük, hozzáadjuk a reszelt sárgarépát és cukkinit, a zúzott fokhagymát. A zöldségeket 5 percig pároljuk, majd beletesszük a fe...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű1. A hússzeleteket megmossuk, megtöröljük és vékonyra kiverjük. 2. Mindkét oldalukat besózzuk, megborsozzuk és az egyik felüket vastagon megkenjük a mustárral. 3. A margari...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz