1 banán
2ek zöldbanán liszt
1/2 tk konjac liszt
1csipet só, stevia (nekem tilos ugyh.egy nagyon pici mézzel helyettesítettem)
Kókuszzsír a sütéshez
Szósz: 1tk karobpor, csipet konjac liszt, annyi víz amennyivel csokoladeontet állagú lesz.
A vaníliakrémhez a tojássárgáját nagyobb méretű tálban habosra keverjük a cukorral, a keményítővel, a vaníliával és 1 dl tejjel. A maradék tejet és a tejszínt felforraljuk, majd fo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet a dagasztó tálba teszem. A közepébe fészket alakítok ki, amibe beleteszem a cukrot. Rámorzsolom az élesztőt és felöntöm a langyos tejjel. Hagyom, hogy 15 perc alatt fel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször felfuttatom az élesztőt egy kevés langyos tejben. A maradék tejjel és a többi hozzávalóból lágy, hólyagos tésztát dagasztok, az olvasztott vajat csak a legvégén adom hozzá....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA meggyet vízben felfőzzük. Ezután rummal, fahéjjal, szegfűborssal ízesítjük, majd étkezési keményítővel besűrítjük. Ha kihűlt, félbevágott csoki tojásokban tálaljuk. A kugló...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű