csirkemáj
tepertőből kisült zsír
fűszer ízlés szerint
Fogd meg a vasárnapról megmaradt csirkemájat és tepertőt. Dobd bele az aprítóba, lassanként adj hozzá egy keveset a tepertőből kisült zsírból. A végén pedig fűszerezd kedvedre - én csak Himalája sót, őrölt borsot és majoránnát tettem. Lehet legközelebb egy kis fokhagyma is kerül majd bele
Brašno pomiješajte sa soli, praškom za pecivo i dodajte na listiće narezan hladan maslac. 2. Električnom miješalicom izmiješajte sastojke u zrnatu smjesu te na kraju dodajte kr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKészítsük elő az öntőformákat, vagyis a szívószál köteget. Használjunk flexibilis szívószálat, mert az jópofa redőzést ad majd a hernyónak. A szívószálakat gumizzuk össze szorosan,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított zellert és a sajtot reszeljük egy tálba, adjuk hozzá a finomra vágott metélőhagymát, a tojást, a tejfölt és a lisztet. Ízesítsük sóval és borssal, majd hagyjuk áll...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű