menu

Családireceptkönyv.hu

Hagymás, gombás máj karalábé ágyon


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Hozzávalók:


50 dkg csirkemáj
50 dkg gomba
1 lila- vagy vöröshagyma
5 dkg zsír (mindegy milyen)
1 csokor zöldpetrezselyem
törött bors


a körethez:
4 zsenge karalábé
törött bors


Elkészítés:


A vékony szeletekre vágott hagymát üvegesre fonnyasztjuk a zsírban. Hozzáadjuk a felszeletelt gombát. Zsírjára pirítjuk. Ekkor adjuk hozzá a csíkokra vágott májat. Megszórjuk törött borssal és finomra vágott zöldpetrezselyemmel. Nem sózzuk, csak a tálaláskor, nehogy a máj megkeményedjen. Készre sütjük. A karalábét spirál vágóval spagetti méretű csíkokra vágjuk. Sózzuk, borsozzuk és így nyersen, frissen, roppanósan kínáljuk a hagymás, gombás máj mellé.

Trükkök, tippek, praktikák:


http://panitakedvencei.blogspot.hu/2016/03/hagymas-gombas-maj-karalabe-agyon-paleo.html

Hagymás, gombás máj karalábé ágyon

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Bakonyi csirkeragu
Bakonyi csirkeragu

A csirkemellet és a szalonnát csíkokra vágjuk. A gombát szeletekre, a hagymát apróra vágjuk. A paprikát és a paradicsomot felkockázzuk. A kipirított szalonnán megfonnyasztjuk a ha...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Szabina
Camemberttel sült csirkemell
Camemberttel sült csirkemell

A csirkemell szeleteket ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, megszórjuk őrölt köménnyel és fokhagymaporral. Olíva olajon mindkét oldalát szép pirosra sütjük. A húst sütőpapírral béle...

Elkészítési idő: 25 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mustáros rántott csirkemell recept
Mustáros rántott csirkemell recept

A húst felszeleteljük, fűszerezzük és átkenjük a mustárral. A felvert tojásokat a tejjel, 6 evőkanál liszttel, zsemlemorzsával kikeverjük. A 3 evőkanál lisztet egy tányérra t...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Szalonnás krumplin sült csirke
Szalonnás krumplin sült csirke

A krumplit kb 1 centi vastag szeletekre felvágjuk, majd hideg vízben felforraljuk. 5 percig rotyogtatjuk, lecsepegtetjük, hűlni hagyjuk. A fokhagymát gerezdekre bontjuk, megpucolju...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk