A tésztához
30 dkg búzaliszt (BL55)
16 dkg margarin
8 dkg porcukor
1 db tojás (közepes, "M"-es méretű)
1 csipet só
10 g sütőpor
6 evőkanál 2,8%-os tej
A töltelékhez
1.2 kg alma
15 dkg kristálycukor
fahéj (őrölt)
A tészta megkenéséhez
1 db tojás (közepes, "M"-es méretű)
A tészta hozzávalóit egy tálba tesszük.
A tésztához a 7 tojássárgáját 20 dkg cukorral és 12 kanál vízzel elkeverem, majd hozzáadok 20 dkg lisztet, 1 csomag sütőport, 2 kanál kakaóport, 1 kávéskanál szódabikarbónát. 20...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA vajas, leveles tésztát a felhasználásig tartsuk hűtőben, és hidegen dolgozzunk vele. A tészta lapokat felvágjuk három egyforma téglalapra, helyezzük sütőpapírral borított sütőlap...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóiból könnyen nyújtható négy darab lapot sütünk a tepsi hátán, vagy lemezen. A krémhez a pudingot a szokásos módon megfőzzük, majd hozzáadjuk a margarint. A meleg...
Elkészítési idő: 1 ora Nehézség: Közepes