• Rövid, csavart széles-metélt
• Thai zöldségkeverék
• Olíva olaj
• Szójaszósz
• Főzőtejszín
• Barna cukor
• Gyömbér
A csirkemell filét vékony, kisujjnyi csíkokra vágom, 15 -20 percig gyömbéresen pihentetem. Bő olíva olajban kérgesítem, sózom. Ha pirulni kezd (majdnem készre sütjük), 2 – 3 evőkanál szójaszószt öntök rá és 1 – 2 evőkanál barna cukrot. Beleteszem a thai zöldséget és összepárolom, majd a főzőtejszínt beleöntöm. Besűrítem.
A tésztát külön készítem el és a thai zöldséggel összekeverem.
A fűszereket és a vajat, kis citromot összedolgozzuk. A csirkét szárazra töröljük, a bőrét a mellénél és a comboknál fellazítjuk. A hasüreget szárazra töröljük, sózzuk kívül-belül....
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűKb. 50 dkg csirkemellet (pulyka is lehet) csíkokra vágunk, besózzuk, borsozzuk. Egy kevés olajon először addig sütjük, amíg csíkok mindkét oldala szép fehér lesz. Majd rárakunk egy...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű40 dkg kockákra vágott csirkemellet kevés olajon megpirítottam,só,bors,majoranna ízlés szerint.2 db kígyóuborkát,1 fej lila hagymát,1 kaliforniai paprikát,1 lecsó paprikat,1-1 Lid...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst apró kockára vágjuk, megszórjuk fűszerkeverékkel. A hagymát kókuszolajon megdinszteljük, hozzáadjuk a húst, fehéredésig kevergetjük, beleöntjük a zöldbabot (nem engedtem ki,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű