6-8 db paradicsom
2 csomag mozzarella
oregáno
bazsalikom
olívaolaj
só, bors
A paradicsomot ujjnyi szeletekre, a mozarella golyót fél centis szeletekre vágjuk. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral és sorba elhelyezzük rajta a paradicsom szeleteket, enyhén sózzuk, borsozzuk, majd megszórjuk oregánóval, ráhelyezzük a mozarellát, majd azt bazsalikommal ízesítjük és minden egyes szeletre egy csepp olívát csepegtetünk. Előmelegített sütőbe tesszük, majd pár perc alatt készre sütjük, akkor kész , ha a mozarella egy kicsit rápirul a paradicsomra.
Töltelékhez 4db tejben áztatott zsemlét használtam. Hozzá adtam 3 db felvert tojást, kis őrölt borsot, kevés piros aranyat, ételízesítőt, dinsztelt hagymát, és jó sok petrezselyem...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: KönnyűA sajtot felszeleteljük 3 cm széles szeletekre. A tojásba só helyett pici ételízesítőt teszünk, jól felverjük. A felszeletelt trappista sajtot először a tejbe mártjuk, így...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gombát megtisztítjuk, a szép, nagyobb fejeket egészben hagyjuk, a többit apróra megvágjuk. Evőkanálnyi zsiradékon megpirítunk kevés reszelt hagymát, megpároljuk rajta az apróra v...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA felapíitott hagymákat megpirítjuk, megszórjuk pirospaprikával, felöntjük erőlevesse, majd addifg főzzük, míg el nem fő a leve. Hozzáadjuk a gombát, paradicsomot és paprikát, a f...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű