1 kg csirkemáj, 2 fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 20 dkg fagyasztott zöldborsó, 2 evőkanál liszt, só, bors, pirospaprika, majoránna
A csirkemájat megtisztítása után vékony szeletekre szeljük. A hagymát apróra vágjuk és megdinszteljük. Hozzáadjuk a csirkemáj szeleteket és rövid idő alatt fehéredésig sütjük. Majorannával, borssal és aprított fokhagymával ízesítem. Ezután a tűzről levéve meghintem a 2 evőkanál liszttel és a pirospaprikával. Visszatesszük a tűzre és annyi vízzel öntjük fel ami ellepi a májat. Ízlés szerint sózzuk. Ha felforrt hozzáadjuk a 20 dkg zöldborsót és készre pároljuk. Párolt rizzsel tálaljuk.
A csirkemellett ujjnyi vastagságú, kisebb (fél tenyérnyi) szeletekre vágjuk, kicsit besózzuk és félrerakjuk amíg a többi hozzávalót előkészítjük. Egy tálba reszeljük a trappistasa...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA karfiol rózsákat sós vízben roppanósra főzzük, hagyjuk lecsöpögni. A sajtot lereszeljük. A melleket vékonyra klopfoljuk, egy közepes méretű tepsit 2 ek olajjal kikenünk és belef...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk és borsozzuk, aztán félretesszük. Elkészítjük a burgonyás masszát, amelybe a szeleteket fogjuk beleforgatni. A tojásokat felverjük, bel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa húst mossuk megtörölgetjük folpackkal letakarva kicsit kiverjük sózzuk borsozzuk mindegyikre egy sonka egy sajtot fektetünk, majd félbe hajtjuk és húsverővel összekalapáljuk őket...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű