Hozzávalók:
10 dkg zabpehelyliszt (zabpehelyliszt ITT!) /gluténmentes liszttel, vagy Dia-Wellness szénhidrát-csökkentett liszttel helyettesíthető/
125 g light sajt
20 dkg zsírszegény túró /vagy házi Totu: Recept!/
8 dkg light vaj /vagy 5 dkg kókuszolaj/
1 tk. só (Himalaya só ITT!)
Kenéshez:
1 db tojássárgája
köménymag, sajt, szezámmag, ízlés szerint...
A hozzávalókat összegyúrjuk, kinyújtjuk (kb. 1cm vastagságúra) és kiszaggatjuk. Tepsibe rakjuk, tetejüket lekenjük tojássárgával, majd megszórjuk köménymaggal. Előmelegített 175 fokos sütőben kb. 20-25 perc alatt szépen megpirítjuk.
A spárgát hajlítsuk meg, majd törjük le a fás részét. Ezután alaposan mossuk meg, majd öntsük fel annyi enyhén sós vízzel hogy ellepje. Forrásponttól számítva, főzzük 4-5 percig, m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit egy tálban jól összegyúrjuk. Hagyjuk picit pihenni, pont elég neki annyi pihenő míg a tölteléket elkészítjük. A sonkát, paprikát, póréhagymát apróra darabolju...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűaz élesztőt a tejben felfutattjuk .a hozzávalókat összegyúrjuk -,jól összedolgozzuk --meleg helyen duplájára kelesztjük -tégla alakúra kinyújtjuk és megszorjuk az apróra vagdalt...
Elkészítési idő: 90 Nehézség: Közepes1. A hozzávalókat jól összedolgozom, majd pihentetem, kelesztem. 2. Kiszaggatás után 10 percet pihentetem, majd forró olajban kisütöm.
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz