Előre szuvidolt kacsamell a mélyhűtőből
Só, bors
Worchester szósz
Forró vízbe dobod 30 percre a mélyhűtőből kivett előkészített kacsamellet, majd kibontod a zacskóból és forró serpenyőben mindkét oldalát pirosra sütöd. Sózod, borsozod és meglocsolod picit a worchester szósszal.
Nono, tudod, hogy szívesen elmondom bármikor, de legyen itt is meg a receptkönyvedben! :) de a legfontosabb, hogy mindig legyen a mélyhűtőbe kacsamell! Magdi
1. A csirkét feldarabolom, megsózzuk, majd 1 órát állni hagyom. 2. Utána, paprikás lisztbe forgatom. 3. Teflon tepsibe, szorosan egymás mellé rakom a csirkedarabokat. 4...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A húst vékony csíkokra vágjuk és a felhevített olajon fehéredésig pirítjuk. 2. Megszórjuk ételízesítővel, majoránnával fűszerezzük és kevés víz hozzáadásával készre pár...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűAz alaposan megtisztított csirkemellet tetszés szerint vagy kockára, vagy vékony csíkokra vágjuk. Kicsit hagyjuk lecsöpögni és meghintjük sóval, borssal. A masszához a tojást a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A vegyes zöldségeket megpároljuk, az apróra vágott almát hozzákeverjük, fehérborssal, pici sóva megszórjuk. 2. A csirkemellből kb. fél cm vastagságú szeleteket vágunk, picit me...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű