menu

Családireceptkönyv.hu

bab tör paprikás hagymás zsírral leöntve és sült ol


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


SZÁRAZ BAB
HAGYMA KARIKÁRA

BRS
ŐRÖLT PAPRIKA

Elkészítés:


a lényeg, hogy száraz babból készül 21:02
este leáztatod a babot 21:03
és reggel 21:03
bő vízben, sózva borsózva 21:03
babérlevéllel megfőzöd 21:04
mikor puha leöntöd a fözőlét 1 edénybe 21:04
aztán krumli törővel zúzod a babot, mindig öntesz rá a félretett fözőléből 21:05
annyi lét önts mindig rá, hogy szép lassan olyan krémes állagú legyen, de azéert látszodjon, hogy babból készült 21:06
utána hanymakarikákat pirítasz zsíron 21:07
itt van aki meg is égeti kicsit a hagymát 21:07
pirospaprikát szórsz rá 21:07
BELE KELL KEVERNI A BABBA ??? 21:10
nem kell 21:10
sőt 21:10
úgy is lehet, hogy mindent külön tálalsz 21:10
és mindenki mindenből annyit és azt vesz amennyit és amit akar

Trükkök, tippek, praktikák:


BELEZNAI RECIPE SZÜRETKOR ÉS KUKORICA SZEDÉSKOR

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Tejszínes sárgabarackkrémleves
Tejszínes sárgabarackkrémleves

A barackokat alaposan megtisztítjuk, magjukat kiemeljük. A gyümölcshúst nagyobb darabokra vágjuk. Annyi vízbe tesszük fel főni, hogy épp ellepje. Beleszórjuk a cu...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sajtos pénzecske recept
Sajtos pénzecske recept

A sütőport és a sót a liszttel elkeverjük, majd a többi hozzávalóval jól összegyúrjuk, szépen leválik a tál faláról és a kezünkről is, ekkor jó. Négy részre osztjuk, félretesszük....

Elkészítési idő: 70 perc / előké
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Meggy leves írni
Meggy leves írni

Odatesszük főni a fejtett meggyet,5-6 ek cukorral. kb 1 óra főlés kell neki. Vízbe lisztet keverek ki, majd belekeverem.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kolbász recept
Kolbász recept

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk