menu

Családireceptkönyv.hu

Babgulyás


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


BABGULYÁS.Hozzávalók....1,5 kg bab,1 db 1 kg körüli füstölt csülök,1 kg marha lábszár,2 db sárga répa,2 db petrezselyem,1 fej hagyma,1 fej kisebb fokhagyma,2 kanál lecsó,ízlés szerint só,bors,őrölt kömény.majoránna,

Elkészítés:


,a babot és a csülköt 1 éjszakán át áztatom,majd a csülköt és a lábszárt kockára vágom,a hagymából lecsóból készítek 1 pörkölt alapot,mibe bele teszem a lábszárt,majd a csülköt a zuzót fokhagymát, ,a babot a félig meg főtt pörkölthöz adom a fel karikázót zöldségekkel,és fel öntöm vízzel,mikkor a bab is meg főtt.3 db tojásból galuskát készítek és a levesbe szagatóm.tejfölel és erős paprikával tálalom.

Babgulyás

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Fruzsina
Oldalas kínai módra
Oldalas kínai módra

A húst megforgatni, sütőben 220 fokon sütni, 1,5 óráig.

Elkészítési idő: 1,5
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csodalecsó recept
Csodalecsó recept

A zöldpaprikát karikákra,a vöröshagymát szeletekre,a gombát és a paradicsomot cikkekre vágjuk. A kolbászt egy percig langyos vízbe áztatjuk,ettől a héja fellazul,így könnyebben le...

Elkészítési idő: 1
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Falafel - csicseriborsó fasírt
Falafel - csicseriborsó fasírt

A borsót megmossuk, és 12 órán keresztül áztatjuk. A fűszereket összekeverjük, kb. 1 ek-nyi legyen. A hagymákat, a petrezselymet, a paprikát és a borsót késes aprítóval összeapr...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Judit
Ratatouille (francia lecsó)
Ratatouille (francia lecsó)

Tegyük a paradicsomot forró vízbe, majd hámozzuk meg és vágjuk félbe azokat. Vagdaljuk a padlizsánt és a paprikákat nagyobb kockákra. Vágjuk a cukkinit szeletekre és aprítsuk fel...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk