20 dkg darált hús
20 dkg füstölt sajt (az nem folyik szét)
20 dkg bacon
3 gerezd fokhagyma
só
bors
Bármilyen feltekerhető anyagra (bambusz, konyharuha, stb.) lefektetem egymás mellé a bacon szeleteket úgy, hogy ne legyen közöttük rés. Szétterítem rajta a sóval, borssal, fokhagymával ízesített darálthúst.
Feltekerem.
Egymás mellé fektetem a tepsibe és az előmelegített sütőben lassan megsütöm.
Az összes hozzávalót alaposan összekeverjük, majd közepesen magas lángon hevített olajba tetszőleges méretű tócsnikat kanalazunk. Oldalanként kb. 3 perc alatt aranybarnára sütjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gyömbér nagyszerűen erősíti az immunrendszerünket, és különösen előnyösen hat akkor, ha megfáztunk vagy influenzásak vagyunk. A gyömbérben ugyanis vírus- és baktériumellenes ható...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csicseriborsót egy éjszakán át hideg vízben áztatjuk. Másnap friss vízben tesszük fel főni. Amikor félig megpuhult, sózzuk. Ha megfőtt, lecsöpögtetjük és ledaráljuk vagy turmixol...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt felfuttatjuk ,hozzáadjuk a fentieket kikeverjük csomomentesre.Kellni hadjuk mig a duplájára nem nő. Én füstölt főtt tarját és reszelt trappistát tettem bele 7 db le...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű