12 dkg vaj
10 dkg cukor
1 tojás
fél teáskanálnyi őrölt fahéj
25 dkg liszt
10 dkg darált dió
10 dkg étcsokoládé
1 teáskanálnyi sütőpor
A vajat a cukorral jól elkeverjük, majd hozzáadjuk a tojást is, ezt követően a többi hozzávalót is a csokoládé kivételével. Összekavarjuk, majd mikor már szilárd állagú a massza, az apróra vagdosott csokoládét is belekeverjük. Kis golyókat formálunk a tésztából és sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, 180 fokon sütjük 15-18 percen át.
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, tepsi hátlapján 3 lapot sütünk belőle. 200 fokon. Egy lapot még melegen összemorzsolunk. 2 dl tejben elkeverjük a vaníliát és a rumot, majd ezz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűRobotgéppel kb. 5 perc alatt habosra keverjük a tojást az édesítőszerrel, majd hozzáadjuk a vizet és az olajat. Kézi habverővel óvatosan beleforgatjuk a kakaós, sütőporos barnarizs...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű. A hozzávalókat összekeverjük. Egy galuskaszerű tésztát fogunk kapni. 2. Két evőkanál segítségével forró olajba szaggatjuk. 3. A tészta magától fog megfordulni az olajban. Ez az...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű