menu

Családireceptkönyv.hu

Párizsi szelet


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



6 szelet sertéskaraj, vagy tarja, csirkemell (ki mit szeret)
3 db tojás
liszt
szódabikarbóna

Elkészítés:


Felverem a tojásokat, a liszthez hozzáadom a szódabikarbónát, A kisütni kívánt húst először, kiveregetem, besózom és lisztben, majd a tojásban, végül újra a lisztben forgatom, így biztosan szép vastag lesz a bunda. Forró olajban készre sütöm. Rizi-bizivel tálalom.

People

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Zsebes karaj
Zsebes karaj

A húst alaposan megmostam majd papírtörlővel szárazra töröltem. Éles késsel kb. 1 centinként bevágtam, de nem vágtam át a húst, az alsó része egyben maradt. 2 evőkanál sertészsírt...

Elkészítési idő: 1,5-2 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar Csanaki csülök
Csanaki csülök

Előző nap: A húst 2-3 ujjnyi szeletekre vágjuk, megsózzuk, őrölt feketeborssal és majoránnával megszórjuk. Egy tálba a mustárt, az összenyomott fokhagymát és a paprikakrémet öss...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar Almás malacsült
Almás malacsült

A malachúst jól megmossuk és a bőrét beszabdaljuk. Megcsináljuk a pácot. A fokhagymakrémet, szójaszószt, almaecetet, sót, borsot összekeverjük egy nagy tálban. Majd ebbe a pácléb...

Elkészítési idő: 85 min
Nehézség: Közepes
share
Avatar JÓASSZONY PECSENYÉJE
JÓASSZONY PECSENYÉJE

A tarját szeleteljük fel és klopfoljuk ki. Sózzuk, borsozzuk meg, majd dörzsöljük be összezúzott fokhagymával. A szeleteket kenjük be vékonyan mustárral és lefedve tegyük félre, h...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk