menu

Családireceptkönyv.hu

Rántott laskagomba


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



50 dkg laskagomba
liszt, tojás, zsemlemorzsa
só, bors
olaj

Elkészítés:


A laskagombát megmosom, leszárítom, borsos lisztben megforgatom, majd tojásba, zsemlemorzsába mártom és forró olajban kisütöm, tálalás előtt sózom. Tetszőleges körettel tálalom, én magában ettem.

 Rántott laskagomba

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Bedő
Sóska
Sóska

Megtisztítjuk a sóskát, utána zsíron megpároljuk 1 dl. vízzel. Addig pároljuk, amíg teljesen szétfő. Készítünk egy habarást "cukor, liszt, tej" hozzáöntjük a sóskához. Ha még ke...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Retro Melegszendvicskrem
Retro Melegszendvicskrem

A mustáros-sonkáshoz A sonkát felvágjuk, és az aprítóba tesszük. Hozzáadjuk a felvágott újhagymát, a mustárt és a vajat. Jól összedolgozzuk, ha szükséges, ízesítjük. Hűtőben hete...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Vanília sodó
Vanília sodó

Szétválasztjuk a tojásokat. A tojássárgákat a cukorral és a liszttel kikeverjük, majd hozzáadjuk a vanília kivonatot. Apránként felengedjük a tejjel és a tejszínnel, majd lassú tű...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar PARADICSOM HIDEGEN.
PARADICSOM HIDEGEN.

. Legtöbben megfőzik a paradicsomot és úgy rakják el télre. Évek óta hidegen rakom el. Olyan az íze mintha egy érett paradicsomot ennél. Miért teszem így el? Mert nyersen benne va...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk