1 kg csirkecomb
4 db zsemle
10 dkg kenőmájas, vagy lekapart csirkemáj
petrezselyem
1 db tojás
fokhagyma
só, bors
A combokat befűszereztem. A tejben áztatott zsemléhez kenőmájast, petrezselymet, tojást, fokhagymát, sót, borsot adtam, összekevertem és a csirkecomb bőre alá töltöttem, de szoktam főtt tojással, gombával is variálni. Tepsibe raktam, egy kis tejet öntöttem alá (a tejtől megduzzad) és készre sütöttem.
1. A csirkemellet megmosom, apró kockákra vágom, picit megsózom, megborsozom, összekeverem és állni hagyom egy kicsit. 2. 3 evőkanál tejfölt + a tojásokat a 3 evőkanál liszttel, +...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A liszttel elkeverünk egy kávéskanálnyi borsot, ugyanennyi pirospaprikát. 2. Ebbe beleforgatjuk a besózott csirkecombokat, majd a kivajazott cserépedénybe fektetjük. 3....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tejfölt keverjük össze a fűszerekkel, öntsük rá a húsra és tegyük hűtőbe félórára. A megtisztított hagymát vágjuk apróra, a meghámozott répát reszeljük le és kevés olajban dinszt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet nagyobb kockákra vágjuk. Egy tálba belerakjuk a bunda hozzávalóit, összekeverve sűrű masszát készítünk. Beleforgatjuk a masszába a húst. A máz hozzávalóit összeke...
Elkészítési idő: Kinek mennyi.:D Nehézség: Könnyű