1 kg csirkezúza
15 dkg rizs
leveszöldség
házi vegeta (egy kanál)
1 kis fej hagyma
petrezselyem
só, bors, szerecsendió
A hozzávalókból levest készítek, majd leszűröm és az olajon megfuttatott rizshez adom a zúzát és a zöldségeket és puhára párolom.
Melegítsük elő a sütőt 220 °C-ra (gázsütőnél 7-es fokozat), és vajazzunk ki egy alacsony sütőtálat, vagy tűzálló tálat. Időnként megkeverve forraljuk össze a vékonyra szeletelt...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA hagymát olajon üvegesre pirítani, hozzáadni a fokhagymát, az apróra vágott paprikát és paradicsomot. Hozzáadjuk a darát húst kicsivel utána. Ha kész, ízesítjük sóval, borssal,...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesAz apróra vágott hagymát kevés olajon megfuttatjuk. Hozzáadjuk az (előrefőzött vagy gyufaszál nagyságra szelt) répát, a kis kockára aprított zellert, fokhagymát és paprikát. 1-2...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA krumplit megmosom, hájában sós vízben megfőzöm. A 6 tojást szintén keményre főzöm. A krumplit hideg víz alatt lehűtöm, megtisztítom, fél centis karikákra vágom. A tojást és a ko...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű