menu

Családireceptkönyv.hu

Zsebes karaj Pataki tálban


Írta:

Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:




1,5 kg csont nélküli karaj egyben
10 dkg szeletelt bacon szalonna
1 húsleves kocka
20 dkg trappista sajt
1 szál kolbász
1 vöröshagyma
1 piros kaliforniai paprika

Pác:

olaj
magyaros sültek fűszerkeverék
vegeta

őrölt bors
pirospaprika

Elkészítés:


A karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben tesszük érlelődni.
Másnap a zsebecskékbe vastagabbra szelt sajtot, bacon szalonnát, kolbász karikákat és vöröshagyma szeleteket rakosgatunk, majd az egészet beletesszük az előzőleg 1/2 óráig hideg vízben áztatott Pataki tálba
A tetejét még csíkokra vágott kaliforniai paprikával kirakosgatjuk, aláöntünk 2 dl vizet, melyben feloldunk 1 húsleves kockát. Hideg sütőbe tesszük, folyamatosan emeljük a hőfokot és kb 2 óra hosszat sütjük. Mikor a hús puha, levesszük a Pataki tál tetejét és pirosra sütjük.

People

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Leveleki bundás karaj
Leveleki bundás karaj

1. A hússzeleteket enyhén kiverjük, megsózzuk, borsozzuk és fél órán át pihentetjük. 2. Közben lereszelünk egy tálba 60 dkg hámozott burgonyát. 3. Reszelünk bele egy fej vö...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Zöldséges, mustáros sertésragu
Zöldséges, mustáros sertésragu

A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk és a sertéscombbal együtt vékony csíkokra vágjuk. A vörös és lila hagymát fél karikákra szeleteljük. A csíkokra vágott sertéscombot sózzuk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ferge Éva
Szaftos brassói aprópecsenye
Szaftos brassói aprópecsenye

A húst felkockázzuk, a kétfajta szalonnát szintén. A szalonnát zsírjára pirítjuk, a pörcöket kivesszük a serpenyőből, és a visszamaradt zsíron, a felaprít vöröshagymát üvegesre...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Közepes
share
Írta: Detty
Gombás fasírt
Gombás fasírt

A 3 db tojást keményre főzzük hűtjük és kockára vágjuk. A gombát megmossuk és felszeleteljük. A hagymát apró kockára vágjuk, üvegesre pirítjuk majd hozzáadjuk a gombát és készre p...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk