20 g Szafi sütőliszt
20 g tápióka keményítő
1 -2 tk utifűmaghéj
1 dl víz
Összekeverjük szárazon a liszteket és a mk sót. 1 dl vízzel felöntjük és kézi habverővel összedolgozzuk.
Serpenyőbe öntjük melyben kis kókuszzsírt felolvasztottunk.
Mindkét oldalát megsütjük.
Töltjük vagy üresen esszük.
Nagyon finom!
Sütőliszt összetétele: 11 ek.lesz ebből a mennyiségből (4x adag)
28 g kókuszliszt
20 g szezámliszt
12 g tápióka keményítő
8 g nyílgyökérliszt
4 g konjak liszt
szódabikarbóna
citromsav
só
A tésztát sós vízben kifőzzük. A hagymát apró szeletekre vágjuk, és az olajon megfonnyasztjuk. A hagymához hozzáadjuk a húst, és megpirítjuk. Hozzáadjuk a rafinériát, 3 dl hideg...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. Először enyhén sós, forrásban lévő vízben tegyük fel főni a pennét. kb. 15 perc alatt elkészül. 2. Közben elkészíthetjük a "mártást" Ehhez először aprítsuk fel a vöröshagymát....
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűKeverd el a cukrot kb. 1 dl langyos vízben, és morzsold bele az élesztőt. Várj 10 percet, amíg az élesztő életre kel. Szitáld a lisztet és a sót egy nagy tálba, öntsd a közepébe...
Elkészítési idő: kelesztés+fél ó Nehézség: Könnyű