1 fej karfiol
2 szál sárgarépa
fűszerek ízlés szerint
100g Pilos 0,1%os joghurt
4 szelet Tolle light vagy Tesco light trappista sajt
A zöldségeket megpároljuk, majd tepsibe tesszük és villával összenyomkodjuk. Fűszerezett joghurttal összekeverjük, végül sajtot szórunk rá és 200fokon 20percig sütjük. Ha nem akarunk rá sajtot sütni, akkor egyszerűen össze is turmixolhatjuk teljesen a zöldségeket a joghurttal.
1. A kaporzöldet megtisztítjuk a vastagabb száraktól és apróra vágjuk. 2. A cukrot egy edényben világosra karamellizáljuk, felöntjük egy pohár vízzel és felolvasztjuk. 3. A zsi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFelforrósított zsírban megdinsztelem a hagymát.A megpucolt, megmosott krumplit karikára vágjuk, és a babérlevéllel annyi sós vízben, ami szűken ellepi, megfőzzük. Az olajból a lis...
Elkészítési idő: 30perc Nehézség: KönnyűA spenótpürét lábosba tesszük és a tejjel összefőzzük. Sóval, borssal ízesítjük, majd hozzáadjuk az áttört fokhagymát (ízlés szerint ki többet, ki kevesebbet). Hogy a főzelékünk e...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz olajon megdinszteljük a felaprított hagymát, majd rátesszük a felaprított babokat, veganaturával ízesítjük. Használhatunk mirelit babot is. Rányomunk 5 gerezd fokhagymát, felön...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű