1,5-2 fej fokhagyma, 1 közepes méretű vöröshagyma, tejszín, víz, tej, só, bors, vegeta, bacon.
A bacont apró kockákra daraboltam, majd jó ropogósra sütöttem. Kiszedtem tányérkára,ezt használtam majd a díszítéshez. A zsírjához hozzáadtam az apróra darabolt vöröshagymát és fokhagymát, vigyázva, nehogy odaégjen. Felöntöttem vízzel és tejjel, majd sóztam, borsoztam és tettem bele szárított petrezselyemzöldet is. Hagytam kb. 1 órácskát rotyogni,ennyi idő alatt a hagyma teljesen szétfő,s nem szükséges turmixolni. Hozzáadtam a tejszínt/sűríthetjük kevés étkezési keményítővel/,majd összeforraltam. Reszelt sajttal és a ropogósra sült baconnel díszítettem.
1.A hagymákat tisztítás után félfőre vágjuk és felszeleteljük. 2. Az olívaolajon megdinszteljük, sózzuk, borsozzuk. 3. Mikor megpuhult karamellizáljuk rajta a porcukrot. 4. Felö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz összevágott hagymákat megdinszteljük a Ramán. Rászórjuk a lisztet, felengedjük húsleveslével. Hagyjuk összeérni, majd beletesszük a fűszereket és a tömlős sajtot. Lassú tűzön fo...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA kaposztat megtisztitom, es kockakra vagom. A hagymat aprora vagdalom. A sárgarépát is felszeletelem. A hagymat keves olajon uvegesre parolom, hozzaadom a sárgarépát, ezzel is...
Elkészítési idő: 1 ora Nehézség: KözepesA vörös lencsét áztasd be 10 percre forró vízbe. Az apróra vágott hagymát olíva olajon pirítsd meg, közben reszeld le a sárgarépát és ezt is öntsd a hagymára. Együtt párold őket 5-...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű