: 40 dkg csirkemáj, 2 fej hagyma, 3 evőkanál olaj, só, bors, 1 evőkanál szárított petrezselyemzöld, 1 teáskanál szárított majoranna.
A hagymát megtisztítjuk és szeletekre vágjuk. Felforrósítjuk az olajat, majd elrendezzük rajta a hagymaszeleteket, kissé megdinszteljük, majd ráfektetjük a májat, ráöntünk fél pohár vizet, lefedjük, hagyjuk csendes lángon 5 percig párolódni, majd levesszük a fedőt és megsózzuk, borsozzuk, rászórjuk a ptrezselyemzöldet és a majoránnát és zsírjára sütjük.
1. A csirkemellet felszeleteljük, majd a margarint felolvasztjuk és hozzáadjuk a fűszereket, valamint a mustárt. 2. A csirkemell szeleteket meghempergetjük a felolvasztott és í...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA húst szeletekre vágjuk és sózzuk, borsozzuk. A tojást felverjük, belereszeljük a sajtot és a fokhagymát. Az olajat felhevítjük, eközben a húst lisztbe forgatjuk, majd a masszáb...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA szalonnát kis kockákra vágjuk, a megtisztított, apróra vágott hagymát a szalonna zsírján üvegesre pirítjuk. Beleszeleteljük a paprikát, paradicsomot, majd a pirospaprikát is hozz...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz- A hagymát megpucoljuk, majd finomra vágjuk. - A gombát megtisztítjuk, majd tetszőlegesre feldaraboljuk. - A megmosott paradicsomot félbevágjuk, a paprikát is megmossuk és félbe...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Nehéz