2 l 100 %-os narancslé
3 dl zsíros tejszín
1 csomag vaníliás cukor
ízlés szerint porcukor
1 kisebb, érett sárgadinnye
3 őszibarack
1 banán
A narancslevet tálba öntöttem.
A tejszínt nagyon vékony sugárban kezdtem hozzáönteni, közben kézi habverővel folyamatosan kevertem, nehogy a tejszín kicsapódjon.
Amikor az összes tejszínt elkevertem a narancslében, hozzáadtam a vaníliás cukrot (én porcukrot nem tettem hozzá, helyette a vaníliás cukor mennyiségét dupláztam, ez ízlés kérdése) és kevergetve feloldottam benne.
Közben Ádám megtisztogatta a gyümölcsöket, kockákra vágva került az alaplébe a banán és a meghámozott őszibarackok, továbbá a sárgadinnye, golyók formájában.
....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kecskesajtot a tejszínnel és a mozsárban olívaolajjal megtört kakukkfűvel krémesre keverjük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Minőségi, szeletelt sonkába töltjük, feltekerjük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy két literes edényt tölts meg tisztított vízzel, majd tegyél bele egy nagy szeletekre vágott almát. Olyan almát válassz, amit szeretsz, mert a víznek olyan íze lesz, mint az alm...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát megpucoljuk, és kb. 3-4 mm vastagra felszeleteljük. Ha van póréhagymánk, akkor vegyesen használjuk. Annál finomabb, minél többféle hagymából készül. Az újhagymát fe...
Elkészítési idő: 30perc Nehézség: Könnyű