1 kg konyhakész csirke
Sültcsirke fűszersó
1 ek. olaj
2 gerezd fokhagyma (zúzva)
A csirkét megmossuk és kívül-belül befűszerezzük a fűszersóval.
30 percig pihentetjük. A fokhagymát áttörjük és összekeverjük az olajjal.
Fogunk egy tepsit, öntünk bele 2 dl vizet, valamint egy olyan üveget, ami állítva befér a sütőnkbe. (nekem ez egy sörös üveg volt)
Ráültetjük a csirkénket, majd megkenjük a fokhagymás olajjal.
A sütést hideg sütőben kezdjük, nehogy a hirtelen hőtől szétpukkanjon az üvegünk.
190 fokon 1 órát, majd utána 200 fokon még fél órát sütjük, majd kis pihentetés után lehet is tálalni ezt a finom csirkét.
A csirkemellet kockára vágjuk. A tisztított vöröshagymát és a lila hagymát fél karikákra, a póréhagymát karikára vágjuk. A szalonnát vékony csíkokra szeljük, majd egy magas falú ed...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűInstrukciók Pirítsd a finomra vágott hagymát egy evőkanálnyi kókuszolajon. Kockázd fel a csirkét és süsd, amíg arany színű nem lesz. Ha kész a hús, öntsd egy tálba, melyben már...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször is a hozzávalókat a hagymát, az erős paprikát a kaliforniai paprikát összevágtam. A csirkecombokat jól megmostam, majd bedörzsöltem a fűszersóval és a kizsírozott tepsib...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet csíkokra vágjuk és enyhén sózzuk, fehérborssal ízesítjük. A batátákat meghámozzuk, kockára vágjuk és kevés mézzel meglocsoljuk. A mangalicazsírt egy lábosban megolva...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű