6szelet hosszúkaraj, csont nélküli
3egész tojás
10deka liszt
15deka reszelt sajt
só olaj a kisütéshez
zsemlemorzsa
A hús szeleteket,klopfolás után sózom.A reszelt sajtot a tojásba keverem.A húsokat először lisztbe, majd a sajtos tojásba forgatom végül a zsemlemorzsába és forró olajba kisütöm Burgonyapürével tálaltam
A hagymát és a fokhagymát felaprítjuk, a szalonnát kockázzuk, a gombát nagyobbakra daraboljuk. A paradicsomot és a paprikát is felaprítjuk. A szalonnát ropogósra pirítjuk,...
Elkészítési idő: 100 perc Nehézség: Közepesösszedolgozod, majd golyókat csinálsz belőle, és belecsavarod mindjárt egy szál baconszalonnába. Ebből az adagból nekem 16 db lett, 200 fokos sütőben, 30 perc alatt készen van.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kemencét kb 4 óra alatt felfűtöm, közben előkészítem az ételt. A malacsütő edényt a sertészsírral kikenem. A csülköket alaposan átkenem a mustárral, és rászórom a fűszerek nag...
Elkészítési idő: 8 óra Nehézség: NehézHagymát megdinszteljük. Fazék aljára karajcsont és káposzta. Gombócokat készítünk és beletesszük a lábasba. Felengedjük vízzel,hogy ellepje. Forrás után 2-2,5 órát csendesen forrva...
Elkészítési idő: 2,5-3 óra Nehézség: Közepes