menu

Családireceptkönyv.hu

PIROS ARANY Krém/Vali módra


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 kg szép piros paprika
1-3 db csípős... ki hogy szereti
4 fej hagyma
5 db szép piros érett paradicsom
1,5 dl olaj
1 ek só

Elkészítés:


ezeket mindet feldarabolva egy nagyobb lábosba teszem... alaposan szét főzöm... botmixerrel mixelem... jó krémessé teszem... mehet vissza a tűzre... most már tenni kell rá egy fedőt mert fröcsög...felfőzőm... megint mixelem alaposan... mikor jó krémes mehet vissza a tűzre... addig főzöm kevergetve mig el nem érem a kivánt sűrűséget... kifőzőtt üvegekbe rakom...nekem a kamrába vannak... felbontás után hűtőbe kell tárolni...

 PIROS ARANY Krém/Vali módra

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Krilla
Niki HI receptjei
Niki HI receptjei

http://docplayer.hu/9919065-Receptek-a-kombinalt-alacsony-hisztamintartalmu-tejmentes-glutenmentes-etrendhez.html

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Tavaszi tekercs réteslappal
Tavaszi tekercs réteslappal

A csirkecombokat megfőztem, majd kicsontoztam, és felcsíkoztam. Ezután a következő sorrendben kezdtem dinsztelni a hozzávalókat: kevés olajon először a hagymát, majd a fokhagymá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar kutyának keksz
kutyának keksz

Lenmagot darálni és vízzel összekeverni, hogy megdagadjon A hozzávalókat összegyúrni és egy órahosszára hűtőbe kell tenni. Nyújtani , szaggatni (pogácsaszaggató vagy valamilyen f...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
SAJTOS KENYÉRFELFÚJT
SAJTOS KENYÉRFELFÚJT

gy közepes méretű mély sütőtálat kikenjük a vajjal. A sütőt előmelegítjük 200 fokra. A kenyérszeleteket félbe vágjuk. A bort kiöntjük egy mély tányérba és gyors mozdulattal megmár...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk