A húst előző nap bepácolom fokhagymás delikát, bors, sós, tejben (ez elhagyható, de finomabb így a húsnak az íze)
A babot előfőzöm,......savanyú káposztát (1 kg) átmosom, összekeverve tepsibe rakom. Rárakom a lecsepegtetett papírtörlővel leitatott húst. Megszórom egy pici bazsalikommal, és gyömbérrel.
Öntök alá egy pohár vizet, és lefedem fóliával.
Kb 2 óra múlva leveszem a fóliát, és pirosra sütöm. Egy nagyon pici lének kell maradni alatta, szinte szaftnak.
Köretet nem igényel hiszen a káposzta babbal tökéletes.
A burgonyát sós vízben készre főzzük, majd összetörjük, és tovább sózzuk ízlés szerint. Hagyjuk teljesen kihűlni, mert akkor nem vesz fel annyi lisztet, mintha melegen kevernénk ös...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűElkészítése: A húst az egész vöröshagymával, egy kanál ecettel, korianderrel, babérlevéllel (ha kisebb a babérlevél az egészet beletehetjük, ha nagyobb akkor csak a felét) és eg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz olívaolajon a fokhagymát a tört csilivel megpirítom, hozzáadom a fűszerpaprikát, majd a hagymát. Szükség szerint kicsit öntök hozzá az alapléből. Miután a hagyma megpirult hozz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröslencsét főzd puhára, kb. négyszeres mennyiségű vízben. A hagymát, fokhagymát pirítsd meg a zsiradékon. Tedd az összes hozzávalót turmix gépbe és mixeld simára.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű