Csodás íze van és 10 perc alatt összedobható, csak meg kell várni amíg lehűl és már fogyaszthatjuk is. :)
Hozzávalók:
20 dkg tehéntúró
5 dkg natúr krémsajt
3 evőkanál tejföl
1 evőkanál natúr joghurt
1 kígyóuborka
1 lilahagyma
só, bors
Elkészítése:
A túrót, a krémsajtot és a tejfölt, illetve a joghurtot egy tálba tesszük és robotgéppel összedolgozzuk, krémes állagúvá kell válnia. Az uborkát és a hagymát megtisztítjuk, majd apróra vagdossuk és belekeverjük, sózzuk és borsozzuk. Hűtőbe tesszük és hidegen kínáljuk kenyérrel, zsömlével.
Szeleteljük kockákra az avokádót és tegyük egy tálba, majd locsoljuk meg citromlével. Adjuk hozzá a többi hozzávalót és könnyedén keverjük össze. A salátát tálalás előtt legalább e...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát bő sós, lobogó vízben 12 perc alatt megfőzzük. Egy magas tálba elkészítjük a tejfölből, majonézből, mustárból és a bazsalikomból a mártást. Ízlés szerint sózzuk és borso...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA krumplit héjában főzöm, kihűlés után kockázom, hozzáadom a főtt tojásokat apróra vágva, valamint az előre lesózott, felkarikázott hagymákat. A majonézt összekeverem tejföllel és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű