menu

Családireceptkönyv.hu

Tejfölös csodasüti


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1/2 l tejben 20 dkg cukorral 2 cs vaníliás pudingport megfőzünk és hagyjuk teljesen kihűlni. /epres pudingból/

Addig összeállítjuk a tésztát: 40 dkg liszt, 1 tojás, 25 dkg margarin, 1 kávéskanál szódabikarbóna, 10 dkg cukor, 2 evő­kanál kakaópor.

Elkészítés:


Ezt tejföllel összegyúrjuk, hogy jól nyújtható tésztát kapjunk.
A tepsit kikenjük és a tésztát ketté osztjuk, az elsőt kinyújtjuk és a tepsibe tesszük, erre tesszük a kihűlt pudingot amibe belekeverünk 1/2 l tejfölt, és 1 cs vaníliáscukrot, rátesszük a másik lapot.

Előmelegített sütőbe megsütjük.

Nagyon egyszerű,és nagyon finom is

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: eva szucs
Ági almás lepénye
Ági almás lepénye

elkészítés A tészta hozzávalóit összegyúrjuk gyors mozdulatokkal, majd 40-60 % arányban kettévágjuk. A nagyobb tésztadarabot kinyújtjuk kb. 6-8 mm vastagra, és beletesszük a tep...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Zöldborsó-krémleves
Zöldborsó-krémleves

A vöröshagymát pici olajon megpároljuk, majd belerakjuk a zöldborsót és felöntjük alaplével. Puhára főzzük, majd összeturmixoljuk. A végén felöntjük tejszínnel

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Epres tiramisu
Epres tiramisu

Egy pár epret felkockázunk, majd cukor és egy pici víz hozzáadásával szirupot főzünk belőle. Miután elkészült kihűtjük. A tojások sárgáját 12 dkg cukorral turmixgéppel habosra k...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Egyszerű hideg málnaleves
Egyszerű hideg málnaleves

A málna felét egy magas falú műanyag edénybe teszem, ráöntöm a joghurtot, a tejszínt, és botmixerrel összekeverem (úgy 2 perc). Hozzáadom a tejet, evőkanállal megkeverem, és az egé...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk