- 50 dkg liszt
- 3 dl tej
- 5 dkg élesztő
- 1,5 dl olaj
- 1 evőkanál só
- 3 db virsli
- 4-5 hagyma
A kifliket tejfölös tojással megkenjük. 5 perc pihi, majd 3 részre osztjuk 2 lilahagymát dinsztelni + bele a virsli sütni. Kinyújtjuk, mustárral megkenjük, rá a hagyma, virsli.
A csirkemellet sózom, borsozom és pirospaprikás lisztbe forgatom. Egy lábasban vajon hirtelen elősütöm a húsokat, legyen egy kis színe. Visszateszem a lábasba mindet, öntök alá kb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket megtisztítjuk. A oórét, az újhagymát és a sárgarépát karikákra, a karalábét kisujjnyi hasábokra szeljük. A hámozatlan spárgasípok fás végét leválasztjuk, a szárakat 5...
Elkészítési idő: 1 és 1/2 óra Nehézség: KözepesA csirkét falatnyi darabokra vágjuk. Félretesszük. A tésztát a csomagoláson feltüntetett ideig főzzük. Leszűrjük. Egy nagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat és beletesszük a fo...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellet szétnyitjuk, kiklopfoljuk, majd szárnyas fűszerkeverékkel, sóval és fehér borssal megszórjuk. A hússzeleteket kiolajozott tepsibe rakjuk. Az csirkemellekre teszünk...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes