1 kg szív nélküli csirkemáj
250 gr házi bacon szalonna
majoranna, fekete bors
Először is szedd rózsáira a karfiolt, majd aprítsd össze apró, rizsszerű darabokra és 2 evőkanál kókuszolajon, fedő alatt párold meg közepes lángon 5 perc alatt, majd rakd félre.
A csirkemájból vágd ki az esetleg zöld, epés részeket, mosd meg és egyenként burkold be vékonyra vágott házi szalonna csíkokkal. Rakd őket egy tepsire és kicsit fűszerezd meg borssal és majorannával.
A jó csirkemáj kívül ropogós, belül puha, nekem ezt úgysikerült elérnem, hogy 160 fokra előmelegített sütőben sült 25 percig, majd 170 fokon még egy 10 percig. De persze ezt sütője válogatja.
http://www.szer-etet.hu/baconbe_teker_sult_csirkemaj_paleo_rizi_bizivel
Először a húst sütjük szinte készre. Ehhez a csirkemelleket sózzuk, borsozzuk, majd egy serpenyőben kevés olajat hevítünk és pirosra sütjük a csirkék mindkét oldalát. Félrerakjuk ő...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA csirkemelleket szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, grillfűszerrel megszórjuk, és kevés olajon pirosra sütjük. A hagymát, csirkemájat, paprikát, paradicsomot, gombát és a szalonná...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy zárható tetejű műanyag edénybe tesszük a csirkemell csíkokat, joghurtot, az összezúzott fokhagymát, és a sót. Lezárjuk az edényt, és az egészet jól összerázzuk. Egy órára hűtő...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű