édesburgonya
petrezselyem
sárgarépa
vöröshagyma
karalábé
zeller
só
natúr ételízesítő
Paleós változata szerintem egyszerűbb, laktatóbb és nem kell keresni benne az „anyagot”, mert bőven ott van az!
A hozzávalókat felaprítjuk és feltesszük főzni annyi vízben, amennyi éppen ellepi. Sózzuk és natúr ételízesítővel is megszórjuk.
Ha a nagyja vizet elforrta, kb. a felét kivesszük belőle, botmixerrel pépesítjük, óvatosan visszaöntjük, majd egy utolsót forralunk rajta.
http://paleolitwebshop.hu/paleo-receptek-kepekkel/user-item/514-palanett/45-koretek/26-finomfozelek-paleo-palanett.html
A marhapörköltet elkészítjük, vagy ha ügyesek voltunk, akkor már tettünk félre korábbi, nagyobb adag készítésénél. Egy lábosba egy kanál olívaolajon megdinszteljük a hagymát és rát...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KözepesElőször is a fasírttal kezdem! A húsokat átpucolom jól lemosom folyó víz alatt, le csurgatom róla a vizet és deszkán jó kis apróra összevágom, beáztatom a zsömléket,-(vagy kenyere...
Elkészítési idő: 30-perc Nehézség: KönnyűAz almákat hámozzuk meg, a magházukat távolítsuk el, majd vágjuk fel vékony kis kockákra. Ezután öntsük fel annyi vízzel, hogy jól ellepje. Ízlés szerint adjunk hozzá cukrot, vaníl...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűMegtisztítjuk a sóskát, utána zsíron megpároljuk 1 dl. vízzel. Addig pároljuk, amíg teljesen szétfő. Készítünk egy habarást "cukor, liszt, tej" hozzáöntjük a sóskához. Ha még ke...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű