6 db.tojásfehérje
20 dkg cukor
20 dkg darált dió
fahéj
Krém: 4 dl tej
1 vaníliás puding
15 dkg vaj
10 dkg cukor
Tojásfehérje,cukor habbá verni.Fakanállal beleforgatni a diót,fahéjat.
A masszát kétfelé osszuk és sütőpapíros tepsi hátulján süssük meg.Kb.15 perc.Ne szárítsuk ki.Ha kisült húzzuk le róla a papírt.Óvatosan,mert eléggé törékeny.
Krém.tejből, van.pudingporral krémet főzünk.vajat, porcukorral kihabosítjuk,és a hideg pudinghoz adjuk.A diós lapokat félbe vágjuk,így négy lapot kapunk,a krémet is is négy felé osztjuk,és betöltjük.A tetejére krémet teszünk,és darált dióval megszórjuk.
Az almát apró lyukú sajtreszelőn lereszeljük, hozzákeverjük a zabpelyhet, fahéjat, kókuszreszeléket, kakaót, édesítjük ízlés szerint. Hagyjuk fél órát halni, hogy a zabpehely magáb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekeverjük +a tojások felvert habját, Zsírozott lisztezett tepsibe tesszük, a meggyes a tetejére öntjük, sütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukrot a vajjal és a mézzel felolvasztom. Közben kibélelek zsírpapírral egy kisebb tepsit, beleszórom a száraz anyagokat, majd ha felolvadt a cukros vajas méz, az egészet ráborít...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A lisztet összekeverem a porcukorral, hozzáreszeltem nagy lyukú sajtreszelőn a hideg vajat, ezt az ujjaink között morzsaszerű keverékké alakítjuk, majd hozzáadjuk a tojássárgájá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű