100 g búzadara
7 g liszt
250 ml tej
100 g cukor
1 vaniliáscukor
3 tojássárgája
3 tojásfehérje
citromhéj
sütéshez:50 g margarin
díszítés:porcukor,sárgabaracklekvár
búzadara,liszt,tej összekeverni és 1 órát állni hagyni.
A tojássárgákat kikeverni a cukorral,vaniliáscukorral és hozzáadni a darás keverékkel.
A tojásfehérjét felverni a citromhéjjal és hozzáadni a darás keverékhez.
Nagy serpenyőbe öntjük,folyamatosan keverni,míg morzsákra esik szét.Ez kb. 30 perc.5 percig pihenni hagyjuk.
A cukrot a tojással jó habosra kikavarjuk, majd hozzáadjuk a puha margarint, a vaníliás cukrot és a 2 dl tejet fokozatosan, végül a sütőporos lisztet. A tölteléket elkészítjük. A t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymat aprora vagom es uvegersre parolom. Hozzateszem a hust,sot,borsot,piros paprikat,leves kockat. Felontom keves vizzel es puhara parolom. Amikor a hus szinte puha, akkor...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: KönnyűA hagymát, sárgarépát, zellert megpucoljuk, felaprítjuk és egy kanál vajjal alacsony lángon, fedő alatt párolni kezdjük. Ha a sárgarépa szép színt kapott és félig megpuhult, hoz...
Elkészítési idő: 30-35 perc Nehézség: KönnyűA tésztát sós vízbe megfőzzük, majd hideg vízzel leöblítjük, és leszűrjük. A húst olajon megpirítjuk. Hozzáöntjük a bolognai port és öntünk hozzá egy kis vizet, sózzuk, ízlés sz...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű