menu

Családireceptkönyv.hu

0. Csokis süti


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


35 dkg liszt
5 dkg margarin
17 dkg cukor
2 ek.kakaó
1 kk.szódabikarbóna
1 tojás
1 dl tej
Krém:4 dl tej
6 ek.liszt

20 dkg margarin
15 dkg cukor
3 szelet reszelt csoki
1,5 ek.kakaó
3 ek-tej

kis rum

Máz:6 ek. cukor
3 ek.víz
2 ek.kakaó
1 ek liszt
3 ek olaj
pár csepp ecet

Elkészítés:


Összedolgozni.3 felé osztani ,38 x 25 cm nyújtani. 180 fokon 15-20 percig sütni.

Krém:tej,liszt főzni,hűteni.A többi hozzávalóval habosra keverni.A lapokat megkenni.
Máz:cukor,víz,kakaó,liszt össze, olaj,ecet.

Trükkök, tippek, praktikák:


1 éjszaka alatt megpuhul.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Fánk - Csöröge fánk
Fánk - Csöröge fánk

1. Kelt tésztát készítünk: a lisztet mély tálba tesszük, közepébe, kis mélyedésbe belemorzsoljuk az élesztőt, erre kis cukrot szórunk, leöntjük egy kis langyos tejjel, és kelni hag...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Andrea
Beeren-Baiser-Kuchen
Beeren-Baiser-Kuchen

750 g gemischte Beeren verlesen. 5 Eier (Kl. M) trennen. Eiweiße kalt stellen. 200 g weiche Butter, 170 g Zucker und 1 Prise Salz mit den Quirlen des Handrührers mind. 8 Min. schau...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Linzer Plätzchen
Linzer Plätzchen

Mehl, Mandeln, Zucker, Zimt, Nelken und Salz in einer Schüssel mischen. Ei und Butter in Flöckchen daraufgeben. Mit den Händen schnell zu einem glatten Mürbeteig verkneten. Teig zu...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ilonka
Hanvas szelet
Hanvas szelet

A tészta hozzá valóiból piskótát sütünk (20x32 cm) Az egyes számú krémet jól kihabosítjuk és rákenjük a kihűlt piskótára. A kettes számú krémhez a háztartási kekszet apróra törde...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk