Hozzávalók
16 db babapiskóta,
3 dl tej,
ízlés szerint vanília cukor és porcukor,
25 dkg gesztenye massza,
cukrozott tejszínhab,
1 tábla étcsokoládé,
Elkészítés
A tejet meglangyosítjuk, a vanília cukrot és a porcukrot beletesszük. A cukros tejbe belemártogatjuk a babapiskótákat és egy jénai tál aljára pakoljuk őket. Majd gesztenye masszát reszelünk rájuk.
A csokit megolvasztjuk és elfelezzük. Az egyik felét hígítjuk egy kis tejjel, úgy hogy öntetsűrűségű legyen. Ezzel a csokiöntettel meglocsoljuk a gesztenyés réteget. Majd cukros tejszínhabot kenünk rá.
A tetejét elsimítjuk és a maradék olvasztott csokival díszítjük
Elkészítés: A krémet készítem el először. A pudingot a szokásos módon főzöm a tejjel és a cukorral majd hűlni hagyom.A túrót a vajjal habosítom.Mikor a puding kihűl a vajas túróva...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA margarint keverjük habosra a porcukorral, majd egyesével keverjük hozzá a tojások sárgáját. A tojások fehérjét verjük egy csipet sóval kemény habbá, majd apránként keverjük ho...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesA cukrot habosra kavarjuk a tojásokkal, hozzáadjuk a tejfölt meg a tejet. A lisztet elvegyítjük a szódabikarbónával meg a sóval, és a tojásos masszába kavarjuk. A masszát három r...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Közepes