A tésztához: 25 dkg darált keksz, 25 dkg gesztenyemassza, 0,5 dl rum, 5 dkg margarin.
A krémhez: 2 csomag vaníliás puding, 8 dl tej, 20 dkg margarin, 20 dkg cukor.
A tejszínhez: 1/2 liter habtejszín, vaníliás cukor, 1 cs habfix.
A darált kekszet a gesztenyemasszával a rummal, az olvasztott vajjal jól eldolgozzuk és egy tepsi aljára amit papírral kibéleltünk belenyomkodjuk. A krémhez a tejet a pudingporral megfőzzük majd ha kihült a vajat hozzákeverjük. Rákenjük a kekszes masszára. A hab tejszínt felverjük a habfixel és ezt is rákenjük, majd a tetejét reszelt csokival megszórjuk.
A hozzávalókat turmixgépben összeturmixoljuk, majd extra szűz olívaolaj spray-vel kifújt (vagy kókuszolajjal vékonyan megkent) gofrisütőben 5 db gofrit sütünk belőle. Tipp: a lis...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zselatint a vízben kis lángon feloldjuk. A gesztenyemasszát összekeverjük a ToTu krémmel és az édesítővel, végül a feloldott zselatinnal is. 4 pohár aljába tesszük a gesztenyés m...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: KönnyűElső lépésként mossuk ki a befőttesüvegeket, készítsük elő a friss gyümölcsöket, vágjuk fel kisebb darabokra, hogy jobbal elférjenek. Ezután egy edénybe keverjünk össze egy fél...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat, cukrot, mézet, tojást gőz felett kikeverjük. Még melegen hozzáadjuk a lisztet, szódabikarbónát. Összegyúrjuk és 3 részre osztjuk. Mindhármat kinyújtjuk és 3 egyforma mé...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Közepes