Hozzávalók:
900 g pörkölt földimogyoró
800 g mandula forgács
330 g tejcsoki
100 g ét csoki
díszítésnek lehet: bármilyen színes cukorka (akár összetörve)
Hozzávalók:
900 g pörkölt földimogyoró
800 g mandula forgács
330 g tejcsoki
100 g étcsoki
díszítésnek lehet: bármilyen színes cukorka (akár összetörve
A tojást villával felverjük, majd egy közepes tálban alaposan összegyúrjuk a többi hozzávalóval együtt. Ezután kb. fél evőkanálnyi adagokból vizes kézzel falatnyi golyókat formázu...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűAz abálási folyamat 90 C fok környékén legyen és maximálisan elég neki 45 perc.Ha kellemesen sós volt az alaplevünk már sózni nem kell a megabált oldalas darabokat, csak egy kevés...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KözepesAz élesztőt a cukorral, a kefirrel és a tojások sárgájával simára keverjük egy habverő segítségével. Hozzáöntünk 3 dl kézmeleg tejet, majd 20 dkg lisztet is. Ezeket is elkeverjük...
Elkészítési idő: 105 perc Nehézség: KözepesA kekszet késes aprítóban ledaráljuk, összekeverjük az olvasztott vajjal. 180 fokos sütőben 10 percig sütjük, majd kihűtjük. Sajttorta A lapzselatint 5 percre hideg vízbe áztatj...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű