Hozzávalók
6 darabra
A tésztához
300 g búzaliszt (BL55)
1 csapott teáskanál sütőpor
1 csapott teáskanál só
50 ml étolaj
120 ml víz
A töltelékhez
2 evőkanál tejföl (20%-os)
100 g trappista sajt (reszelt)
2 evőkanál sonka (szeletelt)
1 evőkanál szalonna, bacon (nyers)
1 db TV paprika
1 púpozott evőkanál póréhagyma
2 gerezd fokhagyma
1 csipet só
A virslik oldalán hosszú zsebet vágunk úgy, hogy nem vágjuk át teljesen és a végeknél maradjon körül-belül 1 cm. A sajtokat a mélyedéseknél picit rövidebb és kb. 3 mm vastag csíko...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gombát szárával együtt nagyon apróra felvágjuk. A hagymát is apróra vágjuk, kevés olajon üvegesre pirítjuk, kihűtjük. Egy nagy tálban összekeverjük a gombát, átnyomott fokhagy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű