0,5 dkg liszt,
4 dkg margarin,
2 tojássárgája,
kis só a tésztához,
kevés víz vagy tej.
Töltelékhez körülbelül 25 dkg vastag szilvalekvár vagy egyéb sűrű gyümölcsíz.
Vajban vagy olajban pirított zsemlemorzsa, só, fahéjas cukor.
A burgonyát megtisztítjuk,karikára vágjuk és félig megsütjük. A húst felszeleteljük,kiklopfoljuk,sózzuk,grillfűszerrel megszórjuk és kevés olajon elősütjük. A zöldségeket vajon meg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTedd fel a krumplit héjában főni hideg vagy langyos vízben. Én a vízbe az alábbi fűszereket tettem: néhány szem bors, 2 db nagyobb babérlevél, néhány szem koriandermag, mustármag é...
Elkészítési idő: 1 óra 30 Nehézség: Közepes,A húst nagyobb kockákra vágjuk, és átmossuk. A vöröshagymát megtisztítjuk, felkockázzuk, zsírban üvegesre pároljuk. Lehúzzuk a tűzről, belekeverjük az őrölt paprikát, és felengedj...
Elkészítési idő: 1,10 óra Nehézség: KönnyűA hozzávalókat össze gyúrjuk, és tenyerünkel diónyi méretűre formázzuk,. Bő, forró olajban kisütjük! Frissen, tálaljuk!! PANIROZNI NEM KELL!!
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű