500 g csirkemellfilé
3 nagyobb burgonya
100 g reszelt sajt
majonéz
só
bors
A csirkemellet vágd vékony szeletekre, ha szükséges ki is klopfolhatod, kend be a fűszerekkel. Tedd egy kiolajozott hőálló tálba.
A burgonyát hámozd meg és vágd vékony szeletekre, fedd be vele a húst és fűszerezd. A tetejére kenj majonézt.
Szórd meg a reszelt sajttal.
Alufóliával fedd le és 180 fokos sütőben süsd nagyjából 50 percig. Vedd le róla a fóliát és süsd még 5 percig, hogy a sajt rápiruljon.
Jó étvágyat!
Vágjuk fel minél kisebb kockákra a szín húst. Vegyük elő a botmixerünket, és türelmesen, szépen lassan (a botmixerünket nem leégetve) pépesítsük össze a húst a fokhagymával és a fű...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőző nap a csirkemellfiléket vékony szeletekre vágjuk, a joghurtba belereszeljük a fokhagymát, a hússzeleteket jól beleforgatjuk, hogy mindenhol érje. Jól zárható edénybe tesszük,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámozzuk és sós vízben megfőzzük. Egy serpenyőben megpirítjuk a hagymát egy olívaolaj csepegtetésében, majd hozzáadjuk az őrölt marhahúst sóval és borssal. Addig főz...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű