menu

Családireceptkönyv.hu

ropogós sült burgonya


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kgkisebb burgonya
3 ev. kanálolvasztott vaj
Toscana Kotányi fűszerkeverék

Elkészítés:



A burgonyát sós vízben héjában megfőzzük, majd megpucoljuk és egy nagyobb tálba tesszük. Hozzáadjuk a vajat és a fűszerkeveréket (a Toscana fűszerkeverék helyett szinte bármilyen, számunkra finom és kedves ízesítés használható, vagy akár friss zöldfűszerek is) és alaposan elkeverjük. Arra azért vigyázzunk, hogy a burgonya ne törjön szét.
A tepsit 190 fokra előmelegítjük, a burgonyát sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük és 40-45 perc alatt készre sütjük.
20 perc elteltével a burgonyát megforgatjuk, hogy minden oldala szépen megsüljön.

 ropogós sült burgonya

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar különleges sós rúd
különleges sós rúd

összegyúrni 30perc hűtő, ujjnyira kinyújtani,tojással lekenni és mindenféle maggal beszórni.180fok 20perc.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Egyszerű hideg málnaleves
Egyszerű hideg málnaleves

A málna felét egy magas falú műanyag edénybe teszem, ráöntöm a joghurtot, a tejszínt, és botmixerrel összekeverem (úgy 2 perc). Hozzáadom a tejet, evőkanállal megkeverem, és az egé...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sajttal töltött rizsgolyó (arancini
Sajttal töltött rizsgolyó (arancini

Egy edénybe egy kanálnyi olajat öntünk. A rizst kicsit megpirítjuk rajta, majd megsózzuk, és kétszeres mennyiségű vízben megpároljuk. A megfőtt rizst ezután egy tálba szedjük, és l...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kurkumás rizs anyu féle
Kurkumás rizs anyu féle

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk