menu

Családireceptkönyv.hu

Kolbászhús


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg dagadó, vagy más zsírosabb sertéshús, 2 dkg só, 1,5 dkg paprika, 1 dkg zúzott fokhagyma, 1 dkg bors.

Elkészítés:


A húst közepes tárcsán ledarálom, majd alaposan átdagasztom a többi megadott hozzávalóval.
- Töltött káposzta és más töltött ételek alkotórésze.
- Vizes kézzel kis rudacskákat formázok belõle és kisütöm, vagy grillezem.
- Bélbe töltve finom grillkolbász, vagy fõzõkolbász tölteléke.

Kolbászhús

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Holstein szelet (Szilágyi Balázs)
Avatar Füszfásné Kállay Kedvelnék
Holstein szelet (Szilágyi Balázs)

1. A Holstein szelethez először is szeleteld fel és tisztítsd meg a húst. 2. Enyhén klopfold ki a szeleteket. Nem kell túl vékonyra, kb. fél cm-esre. 3. Sózd és borsozd a hússzel...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Sertésszelet konfitált fokhagymával, mustártos krump
Sertésszelet konfitált fokhagymával, mustártos krump

Elkészítés : A vaj és az olívaolaj keverékén hirtelen süssük meg az előzőleg megsózott, megborsozott hússzeleteket. Ha nem férnek el egyszerre a serpenyőben, akkor több részletben...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Fasírt
Fasírt

Az egész adag adatai: (sertéshúsból) 948 kalória 114g fehérje 13,9g szénhidrát 47,5g zsír

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Szaftos sertés comb pörkölt
Szaftos sertés comb pörkölt

A húst felkockázzuk majd félre tesszük. Addig felaprítjuk a paradicsomot (én leszoktam húzni a héját és akkor nem marad meg a "bőre" miközben föl.) A paprikát nagyon kicsi darabok...

Elkészítési idő: 3 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk