menu

Családireceptkönyv.hu

Ragacsos sertésoldalas


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg sertésoldalas
20 dkg paradicsompüré
8 kanál méz
1 evőkanál mustár
1 kanál balzsamecet
Erős Pista-krém - ízlés szerint só őrölt bors

Elkészítés:


Az összetevőket összekeverve pácot készítünk, mellyel a feldarabolt húsokat jól bekenjük. Egy tálba helyezzük, és egy pár órára a hűtőbe tesszük.

Ezután tepsibe helyezzük a húsokat, alufóliával letakarjuk, és puhára sütjük. Az utolsó 10-15 percben fólia nélkül sütjük ropogós pirosra a tetejét.

Párolt rizzsel tálaljuk.

People

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: dapebet
Dinsztelt máj
Dinsztelt máj

A hagymát vékonyra felkarikázzuk majd az olajon és zsíron megpároljuk. Félkész állapotban hozzáadjuk az apróra vágott paprikát és a sűrített paradicsomot. Amikor megdinsztelődött h...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Pásztor sült
Pásztor sült

1. A kb. 80 dkg-os sertéscombot átfúrjuk és belehelyezzük a tisztított, egészben hagyott vöröshagymákat. 2. Sóval, köménymaggal kívülről bedörzsöljük és kizsírozott tepsiben, e...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Húsgombóc bakonyi módra
Húsgombóc bakonyi módra

A húsgolyókhoz összekeverjük a hozzávalókat, és kisebb gombócokat formázunk. Ezeket serpenyőben sütjük zsiradékon. Ha átpirultak, félretesszük. A serpenyőben visszamaradt zsirad...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kedvenc bolognai spagettink
Kedvenc bolognai spagettink

A tésztát főzzük ki annak tasakján található utasítások szerint. Forrázzuk le a paradicsomot és húzzuk le a héját. Vágjuk ki a magját tegyük félre és a húsát vágjuk apróra. Az ola...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk