menu

Családireceptkönyv.hu

Lyoni rozmaringos krumpli


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Adag: 2-3 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


45 dkg burgonya
3 dkg vaj
1 ek finomra vágott rozmaring
1 gerezd fokhagyma
1 fej hagyma
2 ek tej
só, bors

Elkészítés:


Krumplit meg kell hámozni, karikára vágni.
Vajat, rozmaringot, hagymát, fokhagymát megpárolni.
Tejet hozzáönteni, sózni, borsozni.
Krumplit körkörösen rárendezni.
Fedő alatt főzni, míg a krumpli megpuhul.
Utána piríthatjuk

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Andrea
Zöldséges-rizses csirkemáj
Zöldséges-rizses csirkemáj

Az olajon megdinsztelem az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát, majd hozzáadom a rizst, zöldborsót és a felkockázott répákat. Megszórom ételízesítővel, pár percig erős tűzön...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Sajttal töltött burgonya
Sajttal töltött burgonya

Én kb. közepes burgonyát használtam, de sajnos nehéz megmondani, hogy mekkora is volt, nagyjából szemre választottam ki. A burgonyát puhára főzzük, meghámozzuk, sózzuk és borsozzu...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Eszter
Kartoffel-Hack-Auflauf
Kartoffel-Hack-Auflauf

Gib zunächst die gewaschenen, aber nicht geschälten, Kartoffeln in kaltes Wasser und bringe es zum Kochen. Nach 15 bis 20 Minuten Kochzeit gießt du die Kartoffeln ab und schreckst...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Katalin
Sült karfiol
Sült karfiol

A karfiolt egészben bő sós vízben megfőzöm. arra vigyázok, hogy ne legyen teljesen puha és ne essen szét. Leszűröm és hagyom kihűlni. Ezalatt felvágyom csíkokra a sajtot és a sonká...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk