45 dkg burgonya
3 dkg vaj
1 ek finomra vágott rozmaring
1 gerezd fokhagyma
1 fej hagyma
2 ek tej
só, bors
Krumplit meg kell hámozni, karikára vágni.
Vajat, rozmaringot, hagymát, fokhagymát megpárolni.
Tejet hozzáönteni, sózni, borsozni.
Krumplit körkörösen rárendezni.
Fedő alatt főzni, míg a krumpli megpuhul.
Utána piríthatjuk
Az olajon megdinsztelem az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát, majd hozzáadom a rizst, zöldborsót és a felkockázott répákat. Megszórom ételízesítővel, pár percig erős tűzön...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÉn kb. közepes burgonyát használtam, de sajnos nehéz megmondani, hogy mekkora is volt, nagyjából szemre választottam ki. A burgonyát puhára főzzük, meghámozzuk, sózzuk és borsozzu...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűGib zunächst die gewaschenen, aber nicht geschälten, Kartoffeln in kaltes Wasser und bringe es zum Kochen. Nach 15 bis 20 Minuten Kochzeit gießt du die Kartoffeln ab und schreckst...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karfiolt egészben bő sós vízben megfőzöm. arra vigyázok, hogy ne legyen teljesen puha és ne essen szét. Leszűröm és hagyom kihűlni. Ezalatt felvágyom csíkokra a sajtot és a sonká...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz