menu

Családireceptkönyv.hu

Hamburger hús


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1.5 kg többször átdarált vagy apróra darált, ha mód van rá vegyes(sertés-marha) hús

bors

Elkészítés:


A húst csak sóval, borssal fűszerezzük és kb 16 gombócot készítünk, majd olajos sütőpapíron nagyon kilapítgatva ( jó laposra, mert sülés közben összébb sül) zsíradék nélkül, tapadásmentes serpenyőben mindkét oldalát megsütjük. Aztán összerakhatjuk lapkasajttal, lilahagymával, stb.-vel, ami egy tisztességes hamburgerbe kell. Nagyon fini, garantáltan nincs fűrészpor íze.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Zöldséges sertésragu ropogós bacon darabokkal
Zöldséges sertésragu ropogós bacon darabokkal

A hagymát megtisztítjuk és kevés olajon dinsztelni, kezdjük, majd hozzáadjuk a felszeletelt bacont és húst is, pár percig pirítjuk. Ezt követően fűszerezzük és felöntjük a paradics...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Brassói
Brassói

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Darált - Töltött káposzta
Darált - Töltött káposzta

1. A lapockát és a szalonnát ledaráljuk. 2 kávéskanál sóval, 1 mokkáskanál borssal fűszerezzük és a megmosott rizzsel meg 1 dl vízzel jól összekeverjük. 2. A savanyú káposztale...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Fasírt rúd
Fasírt rúd

A darált húshoz reszeljük a sárgarépát, hozzáadjuk a nyers tojást, a diót, a kókuszzsíron megdinsztelt, apróra vágott vöröshagymát és a fokhagymát, ízesítjük sóval, törött borssal...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk