menu

Családireceptkönyv.hu

Aragóniai sonkás paella garnélarákkal


Írta:

Elk. idő: 35
Adag: 4 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


20 dkg parasztsonka
2 db vöröshagyma
5 gerezd fokhagyma
50 dkg csirkemellfilé
só, bors
2 kk tárkony
olívaolaj
25 dkg garnélarák
50 dkg rizottó rizs
2 kk szárnyas fűszerkeverék
15 dkg sajt
2 db citrom
1 l húsleves alaplé

Elkészítés:


Egy serpenyőben megfelelő mennyiségű olaj hozzáadásával a kockára vágott sonkát, vöröshagymát és a csirkemellet pár percig pirítjuk.
Ízesítjük sóval, borssal, tárkonnyal és a fűszerkeverékkel, végül a rákot is hozzáadjuk.
A rizst megmossuk, lecsurgatjuk, majd hozzáadjuk a raguhoz, húsleves alaplével felengedjük, és lassú tűzön 25 perc alatt készre főzzük.
Citromcikkekkel és reszelt sajttal megszórva tálaljuk.

Aragóniai sonkás paella garnélarákkal

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Márton
Csőben sült zöldségek
Csőben sült zöldségek

A zöldségeket megmosom, majd felszeletelem. Sütőpapíros tepsit kicsit kiolajozok, majd szépen elkezdem őket egymás elé sorban felhalmozni több sorba. A tetejére grill zöldség fűsze...

Elkészítési idő: 1-1,5 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Vivien
Spárgás-spenótos tészta
Spárgás-spenótos tészta

A tésztának vizet teszünk fel, közben a spárga fás végeit letördeljük meghajlítva, éppen ott fognak elpattanni, ahol a fás rész kezdődik, majd a zsenge részt 3-4 centis darabokra v...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kata
Brassói aprópecsenye
Brassói aprópecsenye

A szalonnát és a húst csíkokra vágjuk.Kevés olajon megpirítjuk a szalonnát,hozzáadjuk a húst,ami levet fog ereszteni,de zsírjára sütjük .Ezután beletesszük a darabolt paprikát ,az...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Erdélyi lucskos töltött káposzta
Erdélyi lucskos töltött káposzta

A töltelékhez Kérjük meg a hentest, hogy a combot és a füstölt szalonnát együtt darálja össze. (Vagy mi magunk így csináljuk otthon.) A 10 dkg füstölt szalonnát felkockázzuk, és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk