1 kg paradicsom (meghámozva)
1 közepes db kígyóuborka (kimagozva)
1 közepes fej lilahagyma
5 gerezd fokhagyma
3 közepes szár halványító zeller
2 db chili (kis paprika)
1 db piros kaliforniai paprika (nagy)
2 db tv paprika
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
1 késhegynyi szerecsendió (kevés, őrölt)
1 közepes db avokádó
2 közepes db lime
A paprikákat sütőben vagy grill alatt megsütjük, héjukat lehúzzuk.
Minden alkotórészt összeturmixolunk.
Ha valaki nem szereti, hogy ilyen sűrű, felhígíthatjuk zöldségalaplével.
Legalább 1 órára hűtőbe tesszük. Minél jobban összeérnek az ízek, annál finomabb lesz.
Zellerlevéllel, koktélparadicsommal, uborkával, pirítóssal díszítve tálaljuk.
Elkészítés: A margarint felolvasztjuk, összekeverjük a darált keksszel, majd a tortaforma /25cm/ aljára nyomkodjuk. Egy tálban géppel kikeverjük a krémsajtot, tejszínt, citroml...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát megdinsztelem. teszek megszórom szinespaprikával, teszek bele 1 zöldpaprikát, 1 paradicsomot, 2 gerezd fokhagymát, és rárakom a húst. Öntök rá 1 pohár száraz vörösbort,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa gyümölcsöket a cukorral fahájjal feltesszük főni... a pudingot elkeverjük a tejföllel és annyi vizet adva hozzá hogy folyékony masszát kapjunk és ha a gyümölcsök már puhák hozz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA körtét meghámozzuk, kiszedjük a magjait, néhány vékony szeletet félrerakunk a díszítéshez, a többit kis kockákra vágjuk. Összekeverjük a cukrot a sóval. Egy lábasban megkarame...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű